Haber

Başkent EDAŞ, Bakım ve Yatırımlarıyla Kastamonu’ya Aydınlık Verdi

Başkent EDAŞ, Bakım ve Yatırımlarıyla Kastamonu’ya Aydınlık Verdi

Sektörüne yön veren teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Başşehir EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerine 2023 yılının ilk 9 ayında hız kesmeden devam etti.

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı proje ve yatırımlarla yürüten Başşehir EDAŞ, müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde yılın ilk 9 ayında Kastamonu’da başarılı işlere imza attı.

Başkent EDAŞ, Kastamonu’da hizmet verdiği 4.816 trafo ve 21.880 kilometre sınır uzunluğu için önümüzdeki kış koşullarında sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlamak amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etti.

Daha aydınlık bir Kastamonu için Merkez, Devrekani, Seydiler, Ağlı, Çözüm, İhsangazi, Çatalzeytin, Bozkurt, İnebolu, Abana, Doğanyurt, Taşköprü, Hanönü, Tosya, Cide, Şenpazar ilçelerinde 2.140 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştirdi. Azdavay, Pınarbaşı, Daday ve Küre. Başşehir EDAŞ ekipleri bölgedeki 88 panel, 110 trafo ve 38 dağıtım merkezinin bakımını yaptı.

Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak insan, analiz ve inovasyon odaklı faaliyetlerini yürütmeye devam ediyor. Kastamonu’da 314 binden fazla müşteriye daha iyi hizmet verebilmek amacıyla toplam 112 kilometre yeni kablo döşeyen Başşehir EDAŞ grupları, bölgede 2.997 yeni aydınlatma armatürünün kurulumunu da tamamladı. Ayrıca 139 yeni panel, 112 trafo ve 2 dağıtım merkezinin kurulumunu tamamladı.

Başşehir EDAŞ, söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamlarıyla 2023 yılının ilk 9 ayında belirlediği hedeflere başarıyla ulaştı.

Müşteri odaklı yaklaşımıyla 7/24 hizmet veren Başşehir EDAŞ, www.baskentedas.com.tr, Başşehir 186 Taşınabilir Uygulaması, 0 (312) 186 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı üzerinden tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinliyor ve çözüm üretiyor. 00 ve 186 numaralı Müşteri Hattı devam etmektedir.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki üç şirketinden biri olan Başşehir EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Başkent EDAŞ’ın Kastamonu’daki bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habergonen.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu