Haber

Bayer Leverkusen, İsmail Yüksek’i istiyor

İleride şampiyonluk hasretine son vermek ve bunun için takımına güç katmak isteyen İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’de futbolculara da transfer teklifleri geliyor.

Son olarak Almanya temsilcisi Bayer Leverkusen’in sarı lacivertlilerin genç ismi İsmail Yüksek’i renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Bayer Leverkusen teklifi

Haber Global’den Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre; Bundesliga’nın güçlü gruplarından Bayer Leverkusen, Fenerbahçe’nin milli orta saha oyuncusu İsmail Yüksek’e talip oldu. Bayer Leverkusen, İspanyol teknik direktör Xabi Alonso tarafından çalıştırılıyor.

Fenerbahçe 20 milyon euro istiyor

Haberde, Leverkusen’in İsmail için Fenerbahçe’ye niyet mektubu gönderdiği ve bu transfer için 10-12 milyon euro bütçe ayırdığı belirtildi.

Fenerbahçe’nin, kadrodan ayrılmak istemeyen İsmail Yüksek için ancak 20 milyon euro civarındaki teklifi kabul edebileceğini Leverkusen’e bildirmesinin ardından Alman ekibinin transferde geri adım attığı iddia edildi.

Geçtiğimiz dönemde gösterdiği iyi performansla A Milli Takım aday kadrosuna davet edilen 24 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla 32 resmi maça çıktı. İsmail Yüksek bu maçlarda 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

haber-bucak.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu