Haber

Depremin ardından ev sahibinden aldıkları telefonla dünyaları yıkıldı.

Adıyaman, Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki sarsıntıların yıkıma neden olduğu illerden biri oldu. Kentte enkaz çalışmaları devam ederken, mal sahibi-kiracı tartışmaları bu süreçte bile bitmedi.

SAHİBİ EVDEN ÇIKIN DEDİ

Kentte bir binanın ikinci katında kiracı olarak yaşayan Habib-Zeliha Vural çiftinden 4 kişilik aile, depremin ardından çadırda yaşamaya başladı. Show Haber’in haberine göre çift, dün sabah saatlerinde sahiplerinden aldıkları telefonla ikinci yıkımı yaşadı. Çift, ev sahiplerinin onları alelacele tahliye etmek istediğini savundu.

“NEREYE GİDİYORLAR” DEDİ

Ev sahibinin evden çıkarılması talebine tepki gösteren Zeliha Vural, “Ailece gelip bize saldırdılar, küfür ettiler” dedi. Sözlerine devam eden Vurak, ev sahibinin kızının kendisine “Nereye giderlerse gitsinler” dediğini öne sürerek, “Yazık oldu. Bugün o gün değil, bugün ölüm günü. Şaşırdık. . Sanki bir deprem yine başımızı yıktı.

“BAŞINA GELEN ADAM”

Konuşmakta güçlük çeken Habib Vural, “Eşyalarını çıkar, nereye gidersen git eşyalarını boşalt” diyor.

SAHİP: ÜÇ AİLE ÇIKTI, ÇADIRIM YOK

Ev sahibi ise depremden kendisinin de etkilendiğini belirterek, “Üç aile dışarıda. Benim de çadırım yok. Mümkünse bana bir çadır bulun o zaman. Benim yok” dedi. bir köy de.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu