Yaşam

Eğlenceli optik illüzyon testi: Fotoğrafta gizlenen 3 yüzü bulabilir misiniz?

Resimdeki bilinmeyen yüz ifadelerini bulmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanan bu görsel, bir optik yanılsama testine aittir. Optik illüzyon testleri zeka testleri arasında en popüler oyundur ve her yaştan kişiye hitap etmektedir. Kişinin dikkatini ve görsel yeteneğini test etmenin en kolay yoludur.

Optik illüzyon testleri beyni ve gözleri aktif tutarak problem çözme becerilerinin ve eleştirel düşünme becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda beyni uyararak mantıksal ve analitik yani bilişsel yeteneklerin gelişimini destekler.

Resimde ima edilen yüz ifadelerini bulmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış bir optik illüzyonla görsel yeteneğinizi test etmeye hazır mısınız?

FOTOĞRAFLARDA BİLİNMEYEN YÜZ İFADELERİNİ 8 SANİYEDE BULUN



Yukarıdaki resimde 3 kız arkadaşın evlerinin arka bahçesinde eğlendiğini görüyorsunuz. Kızlardan biri ip atlıyor, diğeri ise arkadaşının ip atlayışını izliyor. İçlerinden biri kucağındaki kediyi seviyor. Bu eğlenceli optik yanılsama görüntüsünde ustalıkla bir yere gizlenmiş üç yüz kelimesi var.

Bu fotoğraftaki gizli yüz ifadelerini sadece 8 saniyede bulmanızı istiyoruz. Bu test ile gözlem yeteneğinizi test edebilirsiniz. Hazırsanız regl döneminiz şimdi başlıyor!



Resimdeki bilinmeyen yüz ifadelerini bulmak için resmi dikkatlice tarayın. Dilerseniz resmi eşit parçalara bölerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bakalım farklı yerlere gizlenmiş üç yüzü fark edebilecek misiniz?

Görsel zekası yüksek kişiler, fotoğrafta gizlenen yüz ifadelerini normalden daha kısa sürede tespit edeceklerdir. Optik illüzyon testleri düzenli olarak çözüldüğü takdirde kişinin kendisini geliştirmesine ve çözüme daha kısa sürede ulaşmasına büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

ZAMANIN DOĞAN KELİMELERİNİ TANIMLAYABİLİR MİSİNİZ?

Evet süre doldu. Kaç tane yüz ifadesi bulabildiniz? Fotoğrafta ima edilen tüm yüz ifadelerini bulabildiniz mi, yoksa bulduğunuz şeyler gerçekten yüz ifadeleri mi yoksa zihniniz size oyun mu oynuyor?

Şimdi tüm bu soruların yanıtlarını sizlerle paylaşıyor olacağız. Aşağıdaki görselde işaretlenmiş fotoğraftaki yüz gizli kelimenin yerlerini görebilir ve dikkatinizi çekebilecek benzer optik yanılsama haberlerine hızlıca göz atabilirsiniz.

İşte fotoğraftaki gizli yüz sözleri;



Peki, fotoğrafta ima edilen tüm yüz sözcüklerini buldunuz mu? Bunları bizimle yorumlarda paylaşın!

İlginizi çekebilir;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu