Haber

Fenerbahçe – Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Üstün Lig’in 27. haftasında derbi heyecanı yaşanıyor. Şampiyonluk yarışını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, sahasında en yakın rakibi Beşiktaş’ı konuk ediyor. Dev derbi, Başkan Galatasaray’ın dün akşam Adana Demirspor’a karşı kazandığı galibiyetle büyük önem kazandı. Taraftarlar heyecanla maçı beklerken, maçın yayın bilgileri de gündemde yerini aldı. Peki Fenerbahçe – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaç? Fenerbahçe – Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar burada.

Fenerbahçe ile Beşiktaş, tarihindeki 357. maçına çıkıyor. Oynadığı 356 maçın 133’ünü Fenerbahçe kazanırken, Beşiktaş 126 galibiyet elde etti. 97 maç berabere bitti.

media.fenerbahce.org

24 maçta 54 puan toplayan Fenerbahçe, sıralamada 2. sırada, Beşiktaş ise 49 puanla 3. sırada yer alıyor.

Ligin ilk yarısındaki derbi 0-0’lık skorla sona erdi.

media.fenerbahce.org

Fenerbahçe ve Beşiktaş sakatlandı

Fenerbahçe’den Luan Peres, Lincoln, Batshuayi, King ve Oosterwolde derbide forma giyemeyecek. Enner Valencia’nın durumu maç saatinde kesin olacak. Beşiktaş’ta ise Tayyip Sanuç, Rosier ve Saiss’in Fenerbahçe karşısında sahada olması beklenmiyor.

Fenerbahçe – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

media.fenerbahce.org

Fenerbahçe – Beşiktaş maçında hakem Halil Umut Meler görev alacak. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Kadir Sağlam olacak. 2 Nisan Pazar günü oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu