Haber

Kaf-Kaf’ın forvetleri iş başında

Karşıyaka’nın başarılı golcüleri Fatih Taşdelen ve Emre Gemici, son maçlardaki performanslarıyla adeta takımlarını omuzluyor. Bu ikili son 4 maçta toplam 6 gol atmayı başardı.

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Karşıyaka sezona şampiyonluk parolasıyla başlasa da; Zaman zaman işler istediği gibi gitmedi ve lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 7 puan gerisine düşerek skorbordda 4. sıraya kadar geriledi. Teknik Direktör Selahaddin Dincel’in gelişiyle Kaf-Kaf yavaş yavaş ritmi yakalamaya başlasa da; Dincel’in bu süreçte en büyük etkisi golcülerde oldu. Fatih Taşdelen ve Emre Gemici bu sezon toplam 13 gol kaydetti; Son 4 maçta bu ikili 6 gol kaydetti. Ayrıca hücum hattında da birbirlerine yaptıkları iyi anlaşmalar ve asistlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardılar.

Karşıyaka liderle puan farkını 7’ye indirdi

Bu dönem çok puan kaybeden Kaf-Kaf, bu süreçten sonra da puan kaybetmedi ve lider Yeni Mersin Tatbikat Yurdu’nun kurulmasını bekliyor. Bu hafta da istedikleri gibi oldu ve Yeni Mersin İdman Yurdu deplasmanda Çatalcaspor’a yenildi. Yeşil-kırmızılı ekip böylece rakibi ile arasındaki 10 puanlık farkı 7’ye indirdi. – İZMİR

sur-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu