Haber

Murat Kurum Küçükçekmece’deki silahlı saldırıyı kınadı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cumhurbaşkanlığı adayı Murat Kurum, AK Parti’nin Küçükçekmece’deki seçim kampanyası sırasında yaşanan silahlı saldırıya ilişkin, “Demokrasiye yönelik bu tür saldırıları şiddetle kınıyorum. Bu tehditler bizi asla geri çeviremeyecek. Terör örgütleri ve “Onların uzantıları, amaçları ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklardır.” dedi.

Yerel seçim faaliyetleri kapsamında Ataşehir’de bir otelde “Ekonomi Kulübü İş İnsanları Toplantısı”na katılan Kurum, geçtiğimiz günlerde bir haber paylaşarak, Cumhur İttifakı Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Aziz Yeniay’a seçim kampanyası sırasında saldırı düzenlendiğini söyledi.

Kurum, şunları söyledi: “Mardinli hemşerilerimizin derneğine ziyareti sırasında uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Yaralı vatandaşlarımız var, kendisine acil şifalar diliyorum. Başta tüm İstanbul’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sayın Liderimiz.” söz konusu.

Yaşanan trajik olayla ilgili polis güçlerinin geniş çaplı soruşturma başlattığını belirten Kurum, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Demokrasiye yönelik bu tür saldırıları şiddetle kınıyorum. Bu tehditler bizi asla yolumuzdan alıkoyamayacak. Terör örgütleri ve bunların uzantıları, amaçları ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Barış içinde yaşamaya devam edeceğiz. 780 bin kilometrekarelik bu vatan vatanında 85 milyon kardeşimizle imanımız var.” “Ay yıldızlı bayrağımızı her zaman göklerde ve göklerde gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bu trajik olaydan dolayı bir kez daha İstanbul’umuza ve Sayın Liderimize geçmiş olsun, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Erkek kardeş.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu