Haber

Otomobilin sokağa park edilmesine sinirlenen esnaf, forkliftle aracı çöp konteynerine koydu.

Başakşehir’de oto sanayisinde çalışan bir esnaf, tamir için getirilen otomobilin caddede park halinde kalmasına, forkliftle kaldırıp çöp konteynerine koymasına sinirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Güngören- Bağcılar Sanayi Sitesi’ne tamir edilmek üzere getirilen bir otomobil, cadde üzerinde park halinde kaldı. Bir süre park halinde duran aracın yanlış yerde olduğunu öne süren başka bir esnaf, otomobilin kaldırılmasını istedi.

Sonunda aracı 2 gün çekmeyi bırakan esnaf, forklift yardımıyla otomobili kaldırıp yol kenarında yan yana duran 4 çöp konteynırının üzerine koydu. Otomobil daha sonra sanayi sitesi yetkilileri tarafından bulunduğu yerden alınarak otoparka çekildi.

Sanayi sitesinde esnaf olan Bekir Uçvanoğlu, park sorunu yaşadıklarını belirterek, “Esnaf aracını arkadaşımızın kilitli yerine koyuyor, araba 2 gün duruyor. Bunu gerekli yerlere söylüyor.” dedim.

Ortada, tamir için sanayiye getirilen otomobilin çöp konteynırlarının üzerine konulduğu anlar, güvenlik kamerası ve cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.

haber-sorgun.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu