Teknoloji

Sıkı bir programı olanlar için! Bir Oturuşta Bitirebileceğiniz En İyi 11 Game Pass Oyunu

Oyunları ne kadar sevsek de, bitmesi saatler süren yapımların başında oturmaktan zorlanan insanlar olduğu da bir gerçek. Bu nedenle, sıkı programları olanlar için atıştırmalıklar veya kısa süreli oyunlar sunuyoruz. Bu nedenle vakti olmayanların bir çırpıda bitirebileceği oyunları bir araya topladık ve derledik. Dilerseniz başlayalım.

1. Titan Düşüşü 2

2016 yılı bize ne kadar yakın görünse de Titanfall 2 çıkalı neredeyse 7 yıl oldu. Online mod daha çok akılda kalsa da tek oyunculu modda da eğlenceli ve kısa bir deneyim yaşayabilirsiniz.

2. Somerville

Somerville, ailemizi aradığımız bir macera oyunudur. Bu kısa deneyimde bir felaketin ardından bilimkurgu ve macera unsurlarının hakim olduğu dünyayı keşfedebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

3. Bir Anı Mavisi

Adından da anlaşılacağı gibi bir hatıra. Ünlü bir yüzücüyü canlandırdığımız A Memoire Blue, karakterin anılarıyla dolu bir oyun deneyimi sunuyor. Bunu hap gibi küçük bir mühlet içine sığdırmayı başarır.

4. Metal: Hellsinger

Aslında biraz üretime baktığımızda bunu DOOM’a benzetebiliriz. Şeytani yaratıkları ve cehennem tasvirlerini sert müzikle birleştiren yapım, size kısa ve eğlenceli bir deneyim yaşatıyor.

5. Ambalajdan çıkarma

Listemizde yine bir puzzle oyunu ile karşınızdayız. Paketten çıkarma, kutuları hareket ettirerek odaları sıraladığımız bir bulmaca oyunudur. İnsanın içini ısıtan görselleri ile oyuncusunu ekranın önüne kilitlemeyi başarıyor.

6. Yalnızlık Denizi

Sea of ​​Solitude sizi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. İnsan olmanın anlamını aradığınız oyunda karşılaşabileceğiniz fantastik canavarlar size farklı bir deneyim sunuyor. 2019 yılında çıkış yapan oyun benzersiz olduğunu kanıtlamak üzere.

7. Pastırma Çamları

Bacon Pines daha çok hikaye anlatımıyla ön plana çıkan bir yapım. Ana karakter ise… Biraz karışık çünkü oyunda hem hikaye anlatıcısını hem de kitabın ana karakteri Luke’u oynuyoruz. Yapım tatlı görselleri ile ön plana çıksa da bir kaygı oyunu olmasıyla da bizleri şaşırtıyor.

8. Şalgam Boyu Vergi Kaçakçılığına Neden Olur

Evet, başlıktan anladığınız gerçektir. Şalgam çocuğu vergi kaçırıyor! Şalgam Uzunluk Vergi Kaçırıyor adlı yapımda şalgamı oynuyoruz. Asıl amacımız sebzenin egemen olduğu devleti devirmek. Oynadığımız şalgamla maceralara atılıyor, canavarlarla savaşıyor ve bulmacalar çözüyoruz. Eğlenceli olmalı!

9. içeride

Sıradaki oyunumuz Inside. Oyundaki ana karakterimiz bir erkek. Terk edilmiş ve yalnız bir çocuk… Bu çocuğu oynayarak içine atıldığımız garip dünyada farklı zorlukların üstesinden geliyor ve çocuğu karanlık bir projeden kurtarmaya çalışıyoruz. Ayıracak çok az zamanınız varsa, hoş bir deneyim olacaktır.

10. Ölümsüzlük

Ölümsüzlük interaktif bir oyundur. Oyunda kendimizi bir gizemin içinde buluyoruz ve onu çözmeye çalışıyoruz. Marissa Marcel isimli bir oyuncunun gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardındaki hikayeyi çözerken eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Doğal oyunun süresi nasıl oynadığınıza bağlıdır. Orası farklı.

11. Kaçış Akademisi

Listemizdeki son oyun Escape Academy. Bir kaçış ustası olmaya çalışma serüveninizi gerçekleştirerek bulmaca çözerek ilerlediğiniz oyun görselliğiyle de ön plana çıkıyor. Tek oyunculu ya da co-op olarak oynayabileceğiniz oyunda keyifli saatler geçireceğiniz aşikar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu