Haber

Spor sektörü ve blockchain içerikli akademik eğitimler başlıyor

SporEndüstri ve blockchain ile akademik eğitim programının ikincisi başlıyor.

Socios.com Türkiye ve Kadir Has Üniversitesi Spor Araştırmaları Merkezi iş birliğinde gerçekleştirilecek olan “Dijital Dönüşüm ve Spor Endüstrisinin Geleceği” başlıklı sertifikalı eğitim programında, değişen ve dijitalleşen teknolojilerle birlikte sporun geleceği ele alınacak.

Socios.com Türkiye, Kadir Has Üniversitesi Spor Araştırmaları Merkezi iş birliğiyle blockchain ve spor alanında çalışmak isteyen gençler için ücretsiz eğitim programı başlatıyor. Eğitim programının özel bir uygulama ile öğrenci alacağı ve ücretsiz olacağı belirtildi.

Alanında profesyonel ve akademisyenlerin eğitmen olarak yer alacağı programda spor sektörünün geleceği, değişen ve dijitalleşen dünyanın yeni pazarlama ve irtibat trendleri, blockchain’deki iş modelleri gibi birçok konuda dersler yer alacak. dünya, NFT’ler, Metaverse dünyası ve Taraftar Jetonları.

İNTERAKTİF AKADEMİK EĞİTİM PROGRAMI

Programın eğitmenleri arasında yer alan Socios.com Türkiye Kurumsal Bağlantı Yöneticisi Sema Tuğçe Dikici, Kadir Has Üniversitesi ile başlayacak bu eğitim programı hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Sporun dijitalleşme ve blockchain teknolojileriyle yol arkadaşlığının, bu alanda kariyer yapmak isteyen gençlerimize yeni iş imkanları da sağlayacağının bilincindeyiz. Socios.com olarak öğrenmeyi ve eğitimi en değerli şeylerden biri olarak görüyoruz. şirketimizin varlıkları olan, aynı zamanda topluma değer katacak bu alanda da işbirlikleri yapıyoruz.Geçen yıl Kadir Has Üniversitesi Spor Araştırmaları Merkezi ile güçlerimizi birleştirerek gençleri sporda dijital dünyanın yeni trendleri hakkında temel bilgiler eşliğinde eğittik. spor yöneticiliği, spor ekonomisi, spor pazarlaması gibi dersler… İlki için geri sayıma başladık.Umarım ilki gibi verimli ve interaktif bir akademik eğitim programı olur.”

PROGRAMIN SPOR DÜNYASINDA OLUMLU BİR DEĞER YARATACAĞINA EMİNİM

Kadir Has Üniversitesi Spor Araştırmaları Merkezi Müdürü Buyruk Güney, “Dijital Dönüşüm ve Spor Endüstrisinin Geleceği” programı hakkında şunları söyledi:

“Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz ‘Dijital Dönüşüm ve Spor Endüstrisinin Geleceği’ sertifika programı, spor bölümüne girmek isteyen ve dijital dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden genç arkadaşlarımızı bir araya getirmek için tasarlandı. , alanında uzman akademisyen ve profesyonellerle birlikte “Her geçen gün daha da dijitalleşen spor dünyasındaki liderliği sayesinde program, katılımcılarımıza yeni bir dünyanın kapılarını aralamaktadır. Bu ücretsiz programın spor dünyasında olumlu bir değer yaratacağına eminim.”

Eğitim programı 16 Mart 2023 tarihinde başlayacak ve 8 hafta boyunca hafta içi her gün 19:00-21:00 saatleri arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir. Program sonunda tüm katılımcılara Kadir Has Üniversitesi Spor Araştırmaları Merkezi tarafından özel sertifika verilecektir.

babadaghaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu