Haber

Steam’de haftanın en çok satan oyunları açıklandı! 6 – 12 Şubat 2023

Buhar Üçüncü taraf şahıslar tarafından bilgi tabanından oyun ve donanım bilgileri elde etmek amacıyla oluşturulan SteamDB sitesinde yer alan bilgilere göre haftanın en çok satan oyunları açıklandı. Listedeki ilk 10 pozisyon geçen haftayla hemen hemen aynı. Peki Steam’de haftanın en çok satan oyunları hangileri? Detaylar burada…

STEAM’DE HAFTANIN EN ÇOK SATILAN OYUNLARI – 12 ŞUBAT 2023

  1. Hogwarts Mirası: Dijital Kaliteli Versiyon
  2. Hogwarts Mirası
  3. Hogwarts Mirası
  4. Hogwarts Mirası: Dijital Kaliteli Versiyon
  5. Buhar Destesi
  6. Proje Zombi
  7. ölü boşluk
  8. Destiny 2: Lightfall + Yıllık Geçiş
  9. Ölen Işık 2İnsan kal
  10. CS:GO Prime Durum Yükseltmesi

Harry Potter evreninde geçen açık dünya sihirbazlık oyunu Hogwarts Legacy, geçen hafta Steam’de patladı. Farklı versiyonlarıyla listenin ilk dört sırasını yakalayan Hogwarts Legacy, Steam’de en çok satan oyunlar arasında başı çekti.

Sırada Steam’in taşınabilir oyun konsolu Steam Deck bulunurken, geçen hafta yedinci sırada yer alan Project Zomboid altıncı sıraya yükseldi. Geçtiğimiz hafta listede üçüncü sırada yer alan Dead Space bu hafta yedinci sıraya geriledi.

Destiny 2’nin önümüzdeki günlerde çıkacak yeni DLC’si Lightfall + Annual Pass sekizinci sırada yer alırken, çıkışından bir yıl sonra Dying Light 2 listede yeniden dokuzuncu sırada yer aldı.

Listedeki sonuncusu CS:GO Prime Status Upgrade idi. CS:GO geçtiğimiz günlerde 3 yılın ardından eş zamanlı oyuncu rekorunu kırmayı başardı.

Alakalı haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu