Haber

‘AİLE’ dün gece AB grubunda en çok izlenen dizi oldu!

‘AİLE’ DÜN AKŞAM AB KÜMESİNDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU!

 

‘AİLEDE İSTİKRARLAR DEĞİŞİYOR!

 

Yapımcılığını Ay Üretim’in üstlendiği Show TV dizisi ‘Aile’, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayarak dün akşam yeni bölümüne başladı. Heyecanlı bölümde ise tüm istikrarı değiştirecek yeni gelişmeler yaşandı. Nedret Soykan ve oğlu Bedri, İstanbul’a gelerek Soykan ailesinin karşısına çıktı ve Nedret Aslan’ın yeni ortağı oldu. Heyecanın bir an olsun dinmediği 17. bölüm, AB kümesinde en çok izlenen dizi olarak reytinglerde üst sıralara adını yazdırdı.

 

Aile Her hafta heyecan dolu bir bölümle izleyicileri ekran başında toplamaya devam ediyor. Dizinin dün akşam yayınlanan 17. bölümü; AB‘Ayrıca 5.09görüntüleme oranı 13.7paylaşımları görüntüleme, ABC1 20+‘içinde 4.79görüntüleme oranı 11.83paylaşımları görüntüleme, Toplam‘Ayrıca 2.90görüntüleme oranı 7.90görüntüleme payı elde etti.

 

BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Aslan’ın çiftlik evini yakmasının ardından Soykan ailesi, Seher’in eski evine taşındı. Bunu duyan Nedret sinirlendi ve Hülya’ya ikamet hakkı verildiği için saldırdı. Devin, Serap’ın ofisini basıp Leyla’nın başına gelenleri anlatırken olayda sadece Hülya’nın değil Serap’ın da parmağı olduğunu fark eder. Serap, Melek’le konuşarak onun ölümcül yaralanmasını kendisi planlamıştı. Bunu fark eden Devin konuyu Aslan’a anlattı. Nedret’in ortaklığa olumsuz tepki vermesi üzerine Aslan, marinayı kurtarmak için Baba Çiga ile görüşmeye ve kaçak işlere bulaşmaya karar verdi. Bu sırada İbo’dan haber alan Cihan ve İlyas, marinayı ele geçirmek için Aslan’a tuzak kurar. Ancak Aslan kendisine kurulan komployu fark ederek kaçmayı başardı. Devin ise Aslan’ın yeniden karanlık dünyaya girmesini engellemek için Adana’ya gitti. Nedret’le konuşan Devin, zor da olsa sonunda onu ikna etmeyi başardı. Nedret ve oğlu Bedri, Devin’le birlikte İstanbul’a geldi. Aslan’la ortak olmayı kabul eden Nedret, final sahnesinde Soykan ailesinin karşısına çıktı. Hülya ile 40 yıldır süren düşmanlığı nedeniyle Nedret’in ne yapacağı merak konusu olurken Aslan, Devin’i Nedret ve Bedri’nin yanında görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

 

İşte istikrarı değiştiren son sahne;

https://youtu.be/J1xmFopopY4

 

‘Aile’Orijinal senaryoda Hakan Bonomoİmzası görünürken yönü Ahmet KatıksızVe Gökçen Ustaüstlenir. Kıvanç TatlıtuğVe serenay sarıkayaTatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisi başrolde yer alan dizide yer alıyor. Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyikusta oyuncularla Musa Uzunlar, Levent Ülgen, Ayda Aksel, Emel GöksuVe Nur SürerEşlik ediyor.

 

Aile yeni bölümüyle Salı akşamı 20.00’de Show TV’de!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

orhangazi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu