Haber

Büyükçekmece’de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 12 bloktan oluşan 132 bağımsız bölümün daha yıkımına başlandı.

İSTANBUL – Büyükçekmece’de beklenen büyük İstanbul depremine hazırlık amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucunda 12 bloktan oluşan 132 bağımsız bölümün daha yıkımına başlanırken, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. birçok hayat ve büyük şikayetler çekiyor.”

İstanbul’da beklenen büyük deprem öncesi Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor. Atatürk Mahallesi Adelya Sokak’ta başlatılan çalışmalar sonucunda 12 blok ve 132 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkımına başlandı. Çalışmaları yerinde incelemek için yıkım alanına gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yıkımla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıkımla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İki gün önce Marmara Denizi’nde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu bizim için bir havai fişek. Büyükçekmece Belediyesi olarak depremin geldiğini biliyoruz. Biz de yok etmeye devam ediyoruz.” Yangınlar sönecek, çok canlar alacağız, büyük acılar çekeceğiz. Belediye başkanı olarak üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyorum. Olası büyük Marmara depreminde yıkılması beklenen bütün binaları yakacağız” dedi.

haber-polateli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu