Haber

Carettas Balıkesir’i 96-65 Yendi

MERSİN (İGFA) – Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, misli.com Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün (MSK) play-off çeyrek final ilk maçını tribünlerden izleyerek şampiyonluk için mücadele ediyor. Türkiye Basketbol Ligi, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. verilmiş.

Taraftarını maçın sonuna kadar destekleyen Carettalar, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 96-65 mağlup etti. Lider Seçer maçın sonunda sahaya inerek takımı tebrik etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Serhan Antalyalı ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Timur. , Deva Partisi Mersin İl Başkanı Sedat Topuoğlu, Meclis üyeleri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi bürokratları izledi.

Carettalar affetmedi

İlk periyotta 16-14’lük Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü müsabakaya hakim olurken, ikinci periyot da Carettas’ın 40-34’lük üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda da hakimiyetinden vazgeçmeyen şehir grubu, bu periyodu da 69-51’lik üstünlükle tamamladı. 4. ve son periyotta da üstünlüğünü sürdüren Carettas, karşılaşmadan 96-65’lik önemli bir farkla galip ayrıldı.

Seçer grubu tebrik etti

Başkan Vahap Seçer maçın bitiminde sahaya inerek takımı tebrik etti. Taraftarların alkışları ile oyuncularını tebrik eden Lider Seçer’e ‘Vahap Seçer 33’ takdim edildi.

Başkan Vahap Seçer, carettaları tebrik ettikten sonra elleriyle kalp yaparak zafer pozu verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu