Haber

İddaa Ediyoruz Yarısını Tanıyamazsınız: Z Kuşağının En Sevdiği 10 Ünlü!

Bugün dilden dile dolaşan bir nesil var, o da bildiğiniz gibi Z Kuşağı. Bildiğiniz gibi günümüz çağında tüm trendlere, internet fenomenlerine ve birçok yükselişe öncülük eden bu nesil çok çabuk sıkılıyor. Ancak takip etmekten keyif aldıkları birkaç isim var. İşte Z kuşağının en sevdiği 10 ünlü. Yarısını tanımayacağınızı iddia ediyoruz…

Kaynak:https://www.justjared.com/2023/10/23/…

Son dönemde sosyal medyanın ustası, trendlerin öncüsü ve lideri olan Z kuşağının ise oldukça farklı bir zevki var.

Bildiğiniz gibi onların dikkatini çekmek hiç de kolay değil. Ancak bir kez bir arada tutulduklarında onları bırakmak mümkün değildir. Her yıl hatta altı ayda bir değişen favorilerinden ilk bölüm belli oldu. Yurt dışında yapılan bir araştırmaya göre Z kuşağının en sevdiği 10 ünlüye bir göz atalım.

10.Selena Gomez

Hatta Instagram’ın kraliçesi ve en çok takipçiye sahip kadın ünlü Selena Gomez bile bu listede son sırada yer alıyor.

9. David Goggings

Verdiği kilolarla sosyal medyada gündem haline gelen ve spor içerikleri üretmeye devam eden Goggings, Selena Gomez’i geride bırakarak dokuzuncu sırada yer aldı. YouTube paylaşımlarıyla öne çıkan isimlerden biri. Ve adı Guinness Rekorlar Kitabı’na yazıldı.

8. Kanye Batı

Bildiğiniz gibi yabancı magazin dünyasının en skandal ismi Kanye West, Kim Kardashian’dan ayrılığının ardından ilginç bir haberle karşımıza çıktı. Yaptığı açıklamalara değinmemize bile gerek yok. Çok seviliyordu…

7.Andrew Tate

Listede yer almasına bile şaşırdığımız bir isim. Kendisi bir sosyal medya fenomenidir ancak bununla sınırlı değildir. İnsan kaçakçılığı ve kadınların cinsel istismarına dair söylentiler var.

6. Kai Cenat

Bildiğiniz gibi Twitch ülkemizde olması gerektiği kadar popüler olmasa da oldukça büyük bir ağ. Kai Cenat aynı zamanda hayatından kesitleri bu platformda canlı olarak anlatan, sohbet eden, video izleyen bir yayıncıdır. Elbette oyun da oynuyor. 4,7 milyon takipçisi ve birçok abonesi var.

5.Sam Sülek

Vücut geliştirmeyle ilgileniyorsanız Sam Sulek’i görmüşsünüzdür. YouTube’da yayınladığı videolarla popüler oldu. Görünüşe göre çok fazla hayranı var.

4.Ejderha

Bizim evin Drake’i listede üst sıralarda yer alıyor. Elbette buna şaşırmıyoruz. Sonuçta dünya çapında herkesin takip ettiği ve sevdiği bir müzisyen.

3.Taylor Swift

Gelelim ilk üçe. Taylor Swift’in üçüncü olmasına şaşırdık. Çünkü o herkesin gözünde inanılmaz bir idol ve kraliçe. Müzik kariyeri boyunca rekorlara imza atan ve ödülleri için ayrı bir ev tutması gerektiğini düşündüğümüz Swift, şimdi de özel hayatıyla hayranlarını heyecanlandırıyor. En popüler üçüncü isim.

2.MrBeats

YouTube’un en çok kazanan ismi ve yarattığı içeriklerle manşetlere çıkan MrBeats, Z kuşağını büyük ölçüde etkiledi.

1. Alix Earle

Gelelim ilk sıraya. Eminim hiçbiriniz bunu beklemiyordunuz. 22 yaşındaki Miami Üniversitesi mezunu fenomen birinci sırada yer aldı. TikTok paylaşımlarıyla geniş bir kitleye ulaşan Alix Earle, 2020 yılından bu yana içerik üretiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu