Sağlık

Bergama, 46. Grup Psikoterapi Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor

Abdülkadir Özbek Psikodrama Dernekleri Federasyonu ve İstanbul Psikodrama Derneği tarafından Bergama Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen 46. Uluslararası Grup Psikoterapileri Kongresi başladı.

BAŞKAN KOŞUYOR; “KONGARAYA EV SAHİBİ OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”

İlgili Makaleler

Kongre 24-27 Mayıs 2022 tarihlerinde tarihi sit alanı Asklepion Sağlık Yurdu’nda gerçekleştirilecektir. Kongre vesilesiyle açıklamalarda bulunan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Uluslararası Grup Psikoterapileri Kongresi’ne uzun yıllardır ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kongrenin bu yıl da yüz yüze gerçekleştirilecek olmasından da büyük mutluluk duyuyoruz. Pandemi sonrası memleketimiz Asklepion’da. Şehrimize gelen tüm misafirlerimizi saygıyla selamlıyorum. Hoş geldiniz” dedi.

Geçen yıl koronavirüs nedeniyle online olarak gerçekleştirilen kongre, bu yıl “Değişim, Dönüşüm” temasıyla Asklepion Sağlık Yurdunda kurulan çadırlarda gerçekleştirilecek.

İlk halka açık konferans 24 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00’de Bergama Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Zühal Yerlikaya’nın konuşmacı olarak katılacağı konferansta, “İletişim Sen Ne Dedin, Ben Ne Dedim / Ne Anladım, Sen Anladın mı” konusu masaya yatırılacak.

2. Halk Konferansı, 25 Mayıs Perşembe günü Bergamali Kadri İmam Hatip Lisesi’nde “Yardım Edenlere Yardım Etmek” konulu konuşmacılar Mehmet Arif Yılmaz ve Güliz Gülçin Çamaş tarafından gerçekleştirilecek.

3. Halk Konferansı 26 Mayıs Cuma günü Bergama Şehit Ömer Yiğit Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Teknoloji Bağımlılığı” konulu konuşmacı Müge Bozkurt tarafından gerçekleştirilecek.

Konferansın bilimsel programlarında, alanında uzman yerli ve yabancı katılımcılar 4 gün boyunca atölye çalışmaları, paneller ve söyleşiler gerçekleştirecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu